Van Droom naar Realiteit
Vijf bijzondere getuigenissen op video (allemaal met Engelse ondertiteling).
Mediaspeler die .WMV kan afspelen vereist. Klik op de foto om een video te bekijken.
 
Klik voor video in het Arabisch met Engelse ondertitels, 28:51 minuten, ca. 100 MB. Khalil (Egypte) - Een radicale Egyptische terrorist veranderde van een moordlustige "Saulus" in een vergevende "Paulus" nadat Jezus Christus aan hem verscheen in een overweldigende droom. Deze man, die zowel Joden als Christenen haatte, probeerde de Bijbel te weerleggen maar toen Jezus aan hem verscheen, veranderde hij eensklaps.
Klik voor video in het Hausa met Engelse ondertitels, 45:50 minuten, ca. 153 MB. Mohamed (Nigeria) - Deze Fulani herder in Nigeria leerde de diepe liefde en heerschappij van Jezus Christus kennen door een aantal bijzondere dromen. De verschijning van Jezus in die dromen veranderde zijn leven. Ofschoon zijn vader hem probeerde te vermoorden toen hij zich bekeerde, overleefde hij de verschillende pogingen daartoe en leidde uiteindelijk zijn vader tot de Heer.
Klik voor video in het Indonesisch met Engelse ondertitels, 42:17 minuten, ca. 147 MB. Dini (Indonesië) - Een tienermeisje in Indonesië dat verlaten was door haar familie, vrienden en door de maatschappij, werd Christen toen Jezus op een nacht aan haar verscheen in een visioen. Die nacht was de speciale Lailat ul-Qadar wanneer Moslims heel persoonlijke gebeden tot Allah richten. Vanaf het moment dat ze Jezus zag, vulde Zijn vrede haar hart en bleef bij haar, ook toen de vervolging tegen haar begon.
Klik voor video in het Farsi, 29:30 minuten met Engelse ondertitels, ca. 105 MB. Khosrow (Iran) - Een jonge Iraniër die depressief was en zonder hoop, ontmoette Jezus in een visioen. De Redder stak Zijn hand uit en nodigde hem uit om hem te grijpen. Hij beloofde hem dat zijn leven "voor eeuwig" zou veranderen. Hij greep Jezus' hand vast en toen "stroomden keer op keer elektrische golven door mijn lichaam. Ik moest voor het eerst sinds ik klein was weer huilen en vreugde vulde mijn hart".
Klik voor video in het Turks, 40:04 minuten met Engelse ondertitels, ca. 139 MB. Ali (Turkije) - Deze Turkse man was verslaafd aan de alcohol maar zag Jezus in een droom waardoor hij compleet veranderde. In zijn wanhoop verhuisde hij naar Saoedi Arabië, waar alcohol verboden is. Toen hij daar echter aankwam, vond hij daar alcoholische dranken. Toen maakte hij de pelgrimstocht naar Mekka, in de hoop dat hij daardoor vrij zou komen van zijn verslaving en de weg tot een ware Moslim zou ontdekken. Tot zijn grote verrassing, ontmoette hij daar Jezus Christus.